УСЛУГИ

Неаршор Македонија

Вашиот бизнис на повисоко ниво

Ние сме тим составен од искусни веб девелопери мотивирани секојдневно да сме во тек со нови технологии. Цениме отворена комуникација и јасни очекувања од самиот старт.

Прочитај Повеќе

Што можеме да направиме за вас

Веб Апликации

Трансформација на вашиот бизнис со нашите апликации.

Мобилни Апликации

Пристап до Вашата Апликација од секој уред.

Интеграција и Миграција

Достапност до податоците од секое место со користење на Вашето API.

Технологии

Да го започнеме Вашиот проект!

Во Неаршор Македонија, секој проект е нов предизвик за нас за да го создадеме најдоброто решение.

Комбинација од солидно техничко знаење со добра комуникација е предуслов за најдоброто софтверско решение. Во посадина на секое софтверско решение има интересна приказна за комплетниот развој од идеја до реализација. Ние сме овде вашата идеја да ја направиме реалност.

Квалитетен софтвер има потреба да се менува со тек на време и треба да биде одржуван. Планирајте навремено и не се фокусирајте само на првиот чекор. Стручна одржување е исто така значаен процес од развојот. Ние сме вистинскиот партнер за вас.

Работиме согласно принципите на ИСО 27001 стандардот за безбедност на вашите податоци. Секојдневно се грижиме и сме усогласени со најновите политики за безбедност на информации што е основно за градење на доверба со клиентите.

Последни Статии

Businesses today cross borders and regions, so you need a
service provider that goes where you are.

Уверете се во нашето искуство

ДА СОЗДАДЕМЕ НАЈДОБРО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ, ЗАЕДНО!