Како се разликуваме од другите

 Да се работи се нас значи

  • Заедничка одговорност при креирање на најдобрите резултати.
  • Во периодот по првичниот развој на софтвер, нудиме одржување и подршка за да го добиете најдоброто од Вашиот софтвер.
  • Нашите проекти ги сметаме како почеток на успешно партнерство и долгорочна соработка.

Како работиме

Бидејќи сме составени од тим со повеќегодишно искуство, можеме да понудиме опција за фиксна цена по проект. Доколку ова не е изводливо за вас поради организирање на документираните барања или промена на пазарните услови, можеме да се договориме за работа во кратки спринтови, обично 3 недели за да имате поголема контрола на прогресот и буџетот.

Можеме да почнеме соработка со еден спринт за да се запознаме подобро.

Без долготрајни договори и финансисики ризик.

 

Користиме Microsoft алатки за верзионирање, соработка и следење на задачи, така што Вашиот проект е во рацете на професионалци.

Нашиот тестер се грижи за одржување на високи стандарди.

100%

ИСКУСТВО

100%

ДОВЕРБА

100%

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

100%

ОДГОВОРНИ

Нашиот Тим

Со подршка од Европски партнер и меѓусебна долгогодишна соработка, Неаршор Македонија започна со работа во 2018 година со цел да им помогне на другите компании во изработка на квалитетен софтвер.

Ние сме тим од 10 искусни и мотивирани професионалци кои секогаш го наоѓаат најдоброто решение за двете страни.

ОВДЕ СМЕ ЗА ВАС!

ДА СОЗДАДЕМЕ НАЈДОБРО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ, ЗАЕДНО.