Научи нови технологии

Работејќи на интересни проекти, го применуваме стекнатото знаење.

Биди исполнет

Големи ентузијасти кои ја сакаат својата работа и го даваат својот максимум.

Напредувај

Растеме приватно и професионално.

Приклучи се на нашиот тим

Да се биде дел од тимот на Неаршор Македонија значи да се работи во одговорна и мотивирана средина со вработени кои имаат голема пасија за изработка на квалитетен софтвер.

Заинтересирани сте за нови можности?

Дознај Повеќе

Дополнително здравствено осигурување

Конкурентни плати

Флексибилно работно време

Пријателска атмосфера